• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

php niet toegestaan op homepage members.upc.nl?

F

FrankNL

Hallo,

Klopt het dat php-scripts niet toegestaan zijn op de homepage van members.upc.nl? Ik wil graag Joomla uitproberen, maar denk dat het niet werkt.
(Zo ja, weet iemand een andere goede liefst gratis webhost?)
Bedankt!

Frank
 
Voor joomla! heb je ook een database server nodig. Dit wat UPC je niet bied.

Voor nog geen drie tientjes heb je een eigendomein naam met onbeperkt e-mail adressen en genoeg webruimte om een site te bouwen. Bijvoorbeeld Hosting2go
 
Het is geen kwestie van 'niet toestaan', maar meer een kwestie van 'niet ondersteunen'. ;) Er wordt gewoon geen serverside scripting ondersteund.
 
Daarnaast heeft men voor Joomla! een database nodig die UPC niet heeft voor haar klanten. Alleen PHP ondersteuning is der halve niet voldoende om Joomla! te kunnen draaien....
 
Tssss, geeneens PHP ondersteuning. Wat heb je dan aan die webspace.

Een goed alternatief is WebExtra, voor 15 euro per jaar een domein, hosting, email, en ondersteuning voor PHP, MySQL, en nog veel meer dus ruim voldoende om Joomla te kunnen draaien.
 
Inderdaad biedt UPC hiervoor geen ondersteuning.
Maar er is veel meer, die webruimte die je krijgt bij UPC stelt qua omvang ook niet veel voor. Zelfs het duurste abonnement biedt maar 50 Mbyte ruimte, het goedkoopste maar 25 Mbyte, met een handje vol foto's is dit gauw vol. Niet meer van deze tijd, samen met dit hier genoemd ontbreken van wezenlijke functionaliteit is het dan ook alleen maar een snoepje bij de boodschappen. Je wilt toch ook niet meer een site met een url https://members.chello.nl/jouwnaam?
Leuk om het vak een beetje te leren, kost je tenslotte weinig moete om het te gebruiken, het zit nl. gewoon bij je abonnement inbegrepen. Verder is het maar een snoepje bij de boodschappen vind ik.
 
Terug
Bovenaan